Az acél sütőlap alap verziója. Fontos tudni róla, hogy előkezelést igényel az első használat előtt. Ez azt jelenti, hogy alaposan át kell kenni növényi olajjal (étolaj vagy repceolaj, más nem felel meg!), azután 200 fokos sütőben 1 órán keresztül “kiégetni”. Erre az első használat előtt van szükség vagy abban az esetben, ha vízzel tisztítottuk a sütőacél felületét.
Amennyiben egyáltalán nem éri víz a későbbiek folyamán, akkor elegendő csak a ez első használat előtt végigcsinálni ezt a folyamatot.
Használata rendkívül egyszerű, gyors és hatékony, legyen szó akár kenyérről, pizzáról. vagy egyéb tésztaféléről.
Mérete: | 39.5cm x 32cm x 0,6cm |
Vastagsága: | 6 mm |
Anyaga: | melegen hengerelt, normalizált, szerkezeti acél |
Tömege: | 5,9 kg |
Színe: | ezüstös-fém |