Rólunk

A sokak életét megnehezítő globális járvány ránk is hatással volt. Nem tehettünk mást, mint itthon maradtunk és amit csak lehetett itthon intéztünk, hogy a lehető legkevesebbet kelljen kimozdulnunk. Amúgy is szeretünk finomakat enni, de valahogy mindig törekedtünk arra, hogy a jó még jobb legyen. Sokáig a kenyér nem igazán úgy sikerült, vagy akár a pizza, mint ahogy szerettük volna.  Aztán hirtelen jött az ötlet, hogy próbáljuk ki a sütőacélt. Az vas hővezető képességét és egyéb fizikai tulajdonságait figyelembe véve, szinte biztos volt a siker.  Látványos eredményt értünk el az acélon sütött tésztáknál, főleg a kenyérnél és a pizzánál. 
Büszkén kóstoltattuk a családdal, barátokkal, később pedig “mi bajunk lehet belőle”- alapon, tartottunk néhány lapot a garázsban, és ajánlottuk az ismerőseinknek is. Mindenki pozitív visszajelzést adott. A SunSteel ötlete ezen a ponton fogalmazódott meg. 

Miért ne segíthetnék hozzá szélesebb körben is az embereket, hogy minőségibb, szebb és finomabb ételeket varázsoljanak a családjuk asztalára? 
 
Feltöltöttük a készleteket, elkészült az oldalunk, jelen vagyunk facebookon és instán is,  folyamatos kísérletezésben vagyunk receptek, termékfejlesztés és egyéb újdonságok terén.
Fotósként ki tudom élni a képes és videós tartalomgyártás iránti vágyaimat is, igyekszünk Nektek élettel teli, hangulatos, izgalmas és minőségi képanyagot biztosítani, legyen szó receptekről vagy akár a sütőlap gyártási folyamatairól. 
 
Célunk, hogy ne csak egy darab vasat adjunk át Nektek, hanem a sikerélményt is, az életérzést és a lelkesedést, amit mi magunk is érzünk sütés közben! Éljétek át velünk az izgatott várakozást, hogy mekkorára púposodik fel a nápolyi pizza széle és érezzétek a reggel sült kovászos kenyér utánozhatatlan illatát!
 Tartozz Te is a  SunSteelen sütők közösségéhez, mindenkinek örülünk és segítünk, amiben csak tudunk, hogy minél eredményesebb lehessen a konyhában 🙂

Tudj meg többet a termékeinkről!  Receptekért és érdekességekért látogasd meg a BLOG-ot! Ha rendeléssel, szállítással kapcsolatos kérdésed van, nézz körül a GYIK-ben, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!